CIMCO Nederland en IW Nederland gaan samenwerking aan

CIMCO Nederland en IW Nederland gaan samenwerking aan

Goed nieuws! CIMCO Nederland (onderdeel van CIMCO Werkzeuge GmbH) is met ingang van 1 januari 2021 samenwerkingspartner van IW Nederland. CIMCO Nederland is blij de handen ineen te slaan met een gerenommeerd opleidingsinstituut als IW Nederland. De visie van IW Nederland sluit door haar grote mate van professionaliteit, de kwalitatieve scholing van talenten, de brede landelijke dekking en de nauwe band met de leerbedrijven, naadloos aan op de visie en cultuur van CIMCO. Door CIMCO’s landelijke infrastructuur van beschikbaarheid bij nagenoeg iedere elektrotechnische groothandel in Nederland, kunnen alle IW-opleidingscentra eenvoudig gebruik maken van het CIMCO-assortiment.

“Met deze duurzame samenwerking kunnen beide organisaties uiting geven aan het gedeelde belang van het ontwikkelen van beroepsvaardigheden bij de vakmensen die IW opleidt door gebruik te maken van ons kwalitatief hoogwaardige gereedschap. De structurele borging van gebruik van professioneel gereedschap binnen het elektrotechnische beroepsonderwijs en het bedrijfsleven is sinds jaar en dag een speerpunt van de gehele CIMCO organisatie. Een samenwerking met IW Nederland sluit daarom perfect aan op onze visie. CIMCO heeft met het uitgebreide assortiment aan professioneel gereedschap, verbindingsmateriaal en andere toebehoren een breed aanbod beschikbaar waaruit de gehele IW organisatie kan putten. De professionele producten van CIMCO zijn een toegevoegde waarde voor iedere gebruiker en de missie van IW Nederland wat betreft het opleiden van vakmensen binnen de elektrotechnische- en installatiebranche complementeren elkaar dus uitstekend.”, aldus Yannick Ebbinghaus, directeur van CIMCO Nederland.

CIMCO Nederland zal IW Nederland ook ondersteuning bieden bij lessen, open dagen en vakwedstrijden, om zo het technische vak te promoten. Er is immers niets mooier dan dit vak en opleiden werkt!