CIMCO-Nederland B.V. geldt sinds begin 2018 als de officiële en exclusieve vertegenwoordiging van CIMCO Werkzeuge GmbH op de Nederlandse markt. Reeds sinds de oprichting in 1827 geldt CIMCO als vaste waarde als fabrikant en leverancier van gereedschap binnen de elektrotechnische sector.

Het Duitse familiebedrijf, inmiddels alweer geleid door de 6e generatie, is haar filosofie van het eerste uur nog altijd trouw gebleven. CIMCO produceert enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor vele professionals heel graag met CIMCO-materialen werken.

Door intensieve samenwerking met haar partners en klanten heeft CIMCO zich in Duitsland inmiddels ontpopt tot één van de marktleiders binnen de elektrotechnische groothandels. Ook in het buitenland groeit CIMCO enorm, waarvan CIMCO-Nederland B.V. een passend voorbeeld is.

De combinatie tussen het specialisme in elektrotechniek, een hoogwaardig en zeer omvangrijk assortiment én de servicegerichte instelling maakt van CIMCO een zeer betrouwbare en interessante partner!

Even voorstellen hoor... Yannick Ebbinghaus is de oprichter van CIMCO-Nederland B.V. en vertegenwoordigt hiermee CIMCO op de Nederlandse markt. Deze nét iets te lange (1.99m) en daardoor slungelige jongeman brengt een gezonde dosis energie en doorzettingsvermogen met zich mee. Wanneer hij niet in de auto onderweg naar klanten zit, niet op het hoofdkantoor in Remscheid aanwezig is en ook niet op een (huis)beurs ergens in Nederland staat, bevindt Yannick zich waarschijnlijk op de tennisbaan.

Sander van der Does, Nationaal Accountmanager van CIMCO-Nederland B.V. is verantwoordelijk voor het contact met de Nederlandse eindgebruikers van CIMCO. Een technische vraag, product-scholing of demonstratie op locatie, Sander is erbij! De voorliefde voor gereedschap is hem met de paplepel ingegoten, aangezien Sanders opa hem al als klein jochie mee nam naar zijn eigen gereedschapswinkel in Den Haag.

CIMCO beschikt over een zeer hecht en professioneel team. CIMCO-Nederland maakt gebruik van de back-office van het hoofdkantoor in Remscheid (DE). In Remscheid bevindt zich niet enkel het hoofdkantoor, maar staat ook het magazijn van CIMCO alwaar ruim 8.000 unieke artikelen op voorraad liggen. CIMCO doet er alles aan om zijn klanten een uitmuntende dienst te verlenen in de vorm van correcte en snelle orderafwikkelingen.