CIMCO zet eerste stap richting 'normaal'

CIMCO zet eerste stap richting 'normaal'

Goed nieuws! De foto stamt vanzelfsprekend van (ver) voor de Corona-periode, maar het hoofdkantoor van CIMCO Werkzeugfabrik GmbH in Remscheid heeft de eerste stap kunnen zetten richting de voorheen normaal geachte situatie.

Sinds het uitbreken van het Covid-19 virus heeft CIMCO, net als de meeste bedrijven, de gezondheidsvoorschriften nauwlettend opgevolgd. Hierdoor werkten bijna de helft van alle medewerkers vanuit huis en hebben onze buitendienstmedewerkers noodgedwongen veelal digitaal contact onderhouden met onze klanten.

Net zoals in Nederland, lijkt het virus ook in Duitsland steeds meer onder controle te komen en worden opgelegde maatregelen langzaam versoepeld. We zijn dan ook blij om te melden dat het merendeel van de werknemers sinds deze week is teruggekeerd op kantoor. Uiteraard houdt iedereen de opgelegde afstand in acht, houdt iedereen zich zoveel mogelijk aan alle hygiënevoorschriften en zijn de werknemers zo efficiënt mogelijk verdeeld over het Duitse kantoor.

In lijn met de Nederlandse voorschriften én met de instructies van het Duitse hoofdkantoor, zal ook CIMCO-Nederland zijn werkzaamheden in de buitendienst voorzichtig hervatten. Dit zal enkel het geval zijn in situaties waar anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden en waar geen digitale mogelijkheid bestaat.

Het zal nog een lange weg zijn voordat alles bij het oude is, maar júíst in deze tijd mogen ook positieve berichten gedeeld worden. De CIMCO-familie is weer compleet!