CIMCO Tussenwanden: optimale bescherming op de werkvloer

CIMCO Tussenwanden: optimale bescherming op de werkvloer

Iedereen wordt flink geraakt door het uitbreken van het Covid-19 virus en zoveel als mogelijk proberen we allemaal mee te denken hoe de verspreiding in te dammen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar, werken zoveel mogelijk thuis en gaan enkel nog op pad om vitale beroepen uit te oefenen. Nu Covid-19 voorlopig nog een grote zorg zal blijven, houden deze maatregelen de komende maanden aan. Veilig persoonlijk contact met klanten en collega's is daarom niet meer vanzelfsprekend, terwijl dit voor veel bedrijven wel essentieel is om overeind te blijven en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te leveren.

CIMCO levert daarom tussenwanden met optimale bescherming op de werkvloer, zodat persoonlijk contact mogelijk blijft. De tussenwanden bestaan uit een aluminium frame met plexiglas en zijn eenvoudig te (ver)plaatsen. Ze kunnen op verkoopbalies worden geplaatst, maar zijn ook zeer geschikt om werkplekken in kantoortuinen van elkaar te scheiden. Door te werken met een tussenwand wordt iedereen gedurende het contact met klanten of collega's in winkels en op de werkvloer beschermd, zonder in te leveren op het gebied van persoonlijke dienstverlening. Op deze manier kunnen veel bedrijven in Nederland er zorg voor dragen dat werknemers op termijn weer met een gerust hart naar kantoor kunnen komen en optimaal beschermd zijn tijdens het werk.

Wat:    Professionele tussenwanden voor optimale bescherming bij persoonlijk contact.

Waar:  Op balies, in winkels en in kantoortuinen.

Wie:    Iedereen die extra bescherming rondom zijn/haar werkplaats behoeft.

De tussenwanden worden kosteloos verzonden binnen Nederland en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en toepassingen. Neem voor meer informatie en advies op maat contact op via info@cimconederland.nl of bel 085-1308777.

Uw CIMCO-Nederland Team